• 0
    • Nincs termék a kosárban.

Szülői generációs minták

titleicon

Van függőségi viszonyod a szüleiddel felnőtt korodra? Ami azt jelenti, hogy nem egyenrangúként kezelitek egymást, hanem az alá fölé rendelt viszony maradt meg. Nem tudsz önmagadért felelősség vállalt életet élni, ha édes anyukáddal és édes apukáddal nem rakod rendbe a viszonyodat, független attól, hogy mit kaptál tőlük, vagy most hol tartotok. Nincs olyan a családi generációs mintába, amit ne lehetne feloldani, megbocsájtani és elengedni. Ezt azért kell megtenned, hogy az lehess, aki vagy. Sokszor csak később jössz rá, hogy nem is a saját mintáidat működteted - ide nyúlik vissza a nemi identitás, női, férfi szerepkör megélése és a párkapcsolat működtetése. Nőként a párkapcsolatodra az apukáddal megélt viszony hat ki, nemi identitásban és női szerepkör megélésében az anyukádhoz fűződő kapcsolatod hat ki. Férfiként ugyanez fordítva. Akkor mélyebb ez, ha nehéz volt a gyerekkor.

Elvált szülők gyermeke vagyok itt megéltem mindent, amit ekkor végig lehetett, minden nehézséggel együtt. Mostanra eljutottam a szüleimmel oda, hogy egymást segítő, kooperatív, szeretetteljes és őszinte kapcsolatom van velük. Ebben komoly munkája van mindhármunknak. Anya a feltétel nélkül szerető, támogató, biztonságot nyújtó közegem. Apa bizonyos oldalaimat ismeri, és folyamatos tanulásba vagyunk, hogy egymás szeretetnyelvét megismerjük.
Te mit érzel, ha rájuk gondolsz? Düh, harag, neheztelés, félelem érzet, nem tudsz nemet mondani, megfelelni vágyás, semlegesség? Ha itt van, ami megérintett, nem véletlen.

Tudat alatti mintákból élünk, tehát gondolkozunk, érzünk és cselekszünk. Ha nem dolgoztál még magadon, lehet, hogy szüleid, nagyszüleid, dédszüleid vagy még mélyebb generációs mintát hozol és működteted a beakadásokat, fájdalmakat, sérelmeket. A legerőteljesebb tükör mindig az anyukád és az apukád. Ha szüleiddel jó a viszonyod, az stabilitást és nyugalmat ad. Viszont az nem azt jelenti, hogy a szülői generációs mintáid teljesen rendben vannak. Azt kell megnéznünk, hogy életed bizonyos területein lévő elakadások gyökere, az a családi generációs mintáidban van -e kódolva. Ha rendbe rakod az szüleiddel a kapcsolatodat, akkor már a gyerekeidnek sem kell tovább vinnie. Én abban tudok segíteni, hogy felnőttként a felismert és megértett viselkedési formákat a szüleiddel, átdolgozzuk, átminősítjük és új alapokra helyezzük őket. Találkozzunk, hogy megélhesd azt, aki vagy.

1. ülés

Felmérjük működésed

2. ülés

Megvizsgáljuk megoldásaidat

3. ülés

Cselekvési terved kidolgozzuk

4. ülés

Gyakorlat a témádban

5. ülés

Megtanítalak megfigyeli önmagad

6. ülés

Tartósság fenntartása

Aranyszabályaid

titleicon
Élvezet
Őszinteség
Nyitottság

Próbáld ki- családi kötelék konzultációmat

Árak

titleicon

1 alkalmas coaching konzultáció
---

12000 Ft

1 alkalmas healing konzultáció
---

12000 Ft

feltöltés alatt
---

0 Ft

Jelentkezz az első online konzultációra

Miért halogatnád már megint? Ne majd dönts, hanem most - önmagadért! A legelső konzultációt fél áron veheted igénybe.