• 0
    • Nincs termék a kosárban.

Önbizalom, önszeretet kiteljesedése

titleicon

Mikor van szükséged önismeretre? Mindig. Ez az alapja mindennek. Ebből fakadsz Te. A párkapcsolatod, családoddal való kapcsolatod, a munkahelyedhez és munkádhoz fűződő viszonyod, az hogy, hogyan találod meg a helyed az életedben. Ha látod, hogy életed bizonyos részein elakadás van és érzed magadban az erőt a legjobb helyen jársz, hogy elinduljunk együtt az utadon. Ehhez mi kell? Elsőként add meg a tiszteletet az érzéseidnek. Segítségemmel feltérképezzük a mély tudat alatti érzelmi mintáidat, érzésvilágodat, melyen keresztül közelebb kerülsz önmagadhoz és megértésben leszel a működési mechanizmusaiddal. Ezek segítségével könnyebben meg tudod húzni határaidat és felelősséget tudsz vállalni a döntéseidért, tetteidért.

Közösen kialakítjuk a számodra járható ön feltérképezési metódusokat. Adok egy szerkezetet, amelyben létrehozzuk egyéni struktúrádat a későbbi akadályaid leküzdéséhez, melyek segítségével elindulhatsz a személyes teremtésed, önálló boldogulásod útján. Könnyed és örömteli lesz így tapasztalásaid megélése, és életed alakulása is.
Ki vagy Te? A kérdés, amire az egyik legnehezebb válaszolni. Minél közelebb kerülsz magadhoz, minél jobban megismered magad, annál egyszerűbb önazonosnak lenned, és érteni, hogy mi a jó neked.

Segítségemmel a frusztrált, szenvedő tapasztalásokból tudsz átmenni könnyed, örömteli megélésekbe, és megértésekbe. Ekkor már jól érzed magad, azonos vagy a cselekedeteiddel, szabad a lelked, együtt rezegsz a gondolataiddal és kimondott szavaiddal. A pillanatnyi megéléseken túl neked is vágyad, a lehető legtöbb időt tölteni ebben az állapotban? Én is jártam és járom az utamat, tapasztalok a mindennapokban. Ezen megértéseimet használva, mára tudatosan figyelek magamra. A megfelelő én időre, a testem jelzéseire, a lelkem vibrálására, az energiaszintemre. Fontosnak tartom, hogy figyeljünk önmagunkra felismerve saját jelzéseinket, illetve, hogy megismerjük saját ritmusunkat. Ezáltal minél tudatosabban és kiegyensúlyozottabban élheted saját életed. A saját Énünk felismerése számomra a legizgalmasabb dolog a világon.Találkozzunk, hogy segíthessek az önmagadhoz vezető út megtalálásban.

1. ülés

Felmérjük működésed

2. ülés

Megvizsgáljuk megoldásaidat

3. ülés

Cselekvési terved kidolgozzuk

4. ülés

Gyakorlat a témádban

5. ülés

Megtanítalak megfigyeli önmagad

6. ülés

Tartósság fenntartása

Aranyszabályaid

titleicon
Élvezet
Őszinteség
Nyitottság

Próbáld ki önismereti konzultációmat

Árak

titleicon

1 alkalmas coaching konzultáció
---

12000 Ft

1 alkalmas healing konzultáció
---

12000 Ft

feltöltés alatt
---

0 Ft

Jelentkezz az első online konzultációra

Miért halogatnád már megint? Ne majd dönts, hanem most - önmagadért! A legelső konzultációt fél áron veheted igénybe.