• 0
    • Nincs termék a kosárban.

Párkapcsolat önfeladás nélkül

titleicon

Létezik olyan, hogy egységesen mindenkinél működő alapok felállítása? Nem. Hiszen mindenkinek mást jelent egy minőségi, szeretettel és szenvedéllyel teli kapcsolat. A kérdéseink viszont hasonlóak: Miért nem értékelnek a párkapcsolatomban? Én miért nem kerülhetek soha az első helyre? A másiknak kell változnia! Leszek valaha a legfontosabb? Ő miért nem vállalj a felelősséget, de vajon én beleállok? Nőként sok vagy épp hogy kevés vagyok? Férfiként elég vagyok - e? Megnyílni, bizalmat szavazni, álarcot levenni is épp elég nehéz a sok kis seb után, amit már kaptunk másoktól. Erre hogy legyek mégis képes, hogy őszintén a sebhelyeim nyalogatása nélkül kezdjek egy új párkapcsolatba? Képes vagyok vele együtt új szintre emelkedni és még mélyebben megismerni a másik lényét? Egyedül is kerek egész vagyok - valóban igaz, képes vagyok rá? Hogy kezeljem a mélységek és a magasságok megélését? Megcsaltak - feldolgoztam valaha? Rendben... most jól vagyok - és hogyan tartsam szinten a már egyensúlyban lévő kapcsolatomat?

Értelek, én is keresztül mentem rajta. Fel kell hozni magadat ebből az olykor már kilátástalannak tűnő helyzetből. Voltam megcsalt, átvert, vadul sms-ező, változásra váró, kíváncsiságból randizó, de sokszor átéltem a boldogságot, az önfeledtséget, voltam szeretetteljes nő és kiegyensúlyozott Tina is. Éreztem magam magányosan, de közben megtanultam, hogy elképesztően jó egyedül is lenni. Tudom, hogy voltak szenvedélyes pillanataid, óráid, sírtál egyedül a paplanodat ölelgetve és minden egyes időszak után levonhattad a tanulságodat. A tanulságodat abból, mi az, amit nem szeretnél soha többet tapasztalni, és mi az, ami jöhet még, amiben jól érzed magad.

Fontosnak gondolom, hogy megtanuljunk mindig egy lépcsőfokot feljebb lépni és levonni a konklúziót. Ha ez sikerült, akkor a legjobb úton haladsz. Ha csak vágysz rá, de érzed az elakadásaidat, hogy vannak gátak benned, amelyektől nem tudsz előre lépni, vagy ugyan azokat teszed meg újra és újra, akkor ezzel még dolgod van. Amiben én tudok Neked segíteni, hogy modellezzük együtt a Te személyes tanulási vonulatodat. Megnézzük, hol vannak az ismétlődő mintáid és elakadásaid. Együtt új pályára lépünk, amely lehetőséget teremt, hogy a lehető legjobb minőségű párkapcsolatot tudd magadnak megteremteni és képes legyél közösen együtt emelkedni, amelyben a boldogságot élheted meg. Találkozzunk, hogy társteremtő minőségű kapcsolatot élhess.

1. ülés

Felmérjük működésed

2. ülés

Megvizsgáljuk megoldásaidat

3. ülés

Cselekvési terved kidolgozzuk

4. ülés

Gyakorlat a témádban

5. ülés

Megtanítalak megfigyeli önmagad

6. ülés

Tartósság fenntartása

Aranyszabályaid

titleicon
Élvezet
Őszinteség
Nyitottság

Próbáld ki párkapcsolati konzultációmat

Árak

titleicon

1 alkalmas coaching konzultáció
---

12000 Ft

1 alkalmas healing konzultáció
---

12000 Ft

feltöltés alatt
---

0 Ft

Jelentkezz az első online konzultációra

Miért halogatnád már megint? Ne majd dönts, hanem most - önmagadért! A legelső konzultációt fél áron veheted igénybe.