• 0
    • Nincs termék a kosárban.

Önkifejezés a munkában

titleicon

Ez a munkahelyed sem lett jobb, mint az előző? Most sem sikerült a helyedre megérkezned? Főnökeiddel, munkatársaiddal vagy a feladataiddal ugyan olyanok, vagy nehezebbek a kihívásaid? Mi választ el attól, hogy Te is szeretettel és szenvedéllyel kelj fel nap, mint nap? Létre hozol és teremtesz vagy egy szükséges rossznak éled meg a munka körülményeidet? Dolgoztam alkalmazottként. Részese voltam családi cégnek. Szerelmese voltam nagyvállalatnak és a barátaim többségét láttam, ahogy egyénileg építi karrierjét. Sok szegmens folyamatát átéltem, minden előnyével és hátrányával. Nekem az egyensúly megtalálása a mindennapjaimba volt a fő mozgató rúgom.

Érzed magadban az erőt, a tehetséget- és nem tudod, az okát miért nem mered kibontakoztatni? Valószínűleg ennek két oka van.
Az egyik indok, hogy nem mérted fel magad jól, ezért nem vagy jó helyen. Lehetsz alkalmazotti típus, ezen belül is olyan ember, aki a komfort zónán belül érzi jól magát, és akinek meg kell mondani, hogy mi a feladata és azt jól megcsinálja. Vagy olyan alkalmazott, aki komfort zónán kívül is rendben van magával, megy előre magától és csak csinálja, csinálja, élvezi. Illetve lehetsz vállalkozó típus, aki egyénileg csinál valamit a szakmáján belül, általában szakemberként. Vagy olyan vállalkozó, aki szervezeti egységet épít maga köré vagy maga alá és egységben gondolkodik.
A másik indok, hogy jól felmérted magad, de nem tudod kibontakoztatni, ami benned van. Lehetséges, hogy nem tudsz anyagilag előrébb jutni, beilleszkedni egy közösségbe, fejlődni, együttműködni a vezetőkkel vagy azt érzed, hogy nem értékelnek a munkahelyeden.

Segítek Neked, hogy helyes önértékeléssel, a lehetőségeidet legjobban kiaknázva teljesedj ki és válassz munkahelyet. Megvizsgáljuk és megtaláljuk, hogy mi az érzelmi, lelki oka a sikertelenségednek. Mi való neked? Miben tudsz a legjobb lenni? Miben tudsz szárnyalni? Milyen emberi nexusok és körülmények valók neked a legjobban? Izgalmas folyamatnak gondolom, mikor felméred saját képességeidet, mikor kint hagyod a küszöbön más elvárását és a saját megfelelési kényszeredet. Szerintem mindenki másban, máshogy érzi jól magát és ezt elfogadni felszabadító. Járni az utadat pedig egy izgalmas kaland.Találkozzunk, hogy átélhesd saját inspiráló szakmai feladatodat.

1. ülés

Felmérjük működésed

2. ülés

Megvizsgáljuk megoldásaidat

3. ülés

Cselekvési terved kidolgozzuk

4. ülés

Gyakorlat a témádban

5. ülés

Megtanítalak megfigyeli önmagad

6. ülés

Tartósság fenntartása

Aranyszabályaid

titleicon
Élvezet
Őszinteség
Nyitottság

Próbáld ki karrier konzultációmat

Árak

titleicon

1 alkalmas coaching konzultáció
---

12000 Ft

1 alkalmas healing konzultáció
---

12000 Ft

feltöltés alatt
---

0 Ft

Jelentkezz az első online konzultációra

Miért halogatnád már megint? Ne majd dönts, hanem most - önmagadért! A legelső konzultációt fél áron veheted igénybe.