• 0
    • Nincs termék a kosárban.

"Minden mindennel összefügg"

titleicon

Ha eljött az idő, hogy életed egyik nagy fájdalom gombócát letedd és érzed a hívást a változásra, akkor Neked ajánlom a csomagjaimat. Miben segíthetek Neked én? És miben segíthet Neked ez az együtt töltött idő. Érzelmi mintáidat cseréljük le és új gondolkodási és cselekvési modelleket alakítunk ki, majd akció terveden, vagyis a tudatos teremtéseden dolgozunk egyéni szinteden. Mindenki egyedi Te, Én és Ő is. A megtapasztalt élethelyzeteidtől, a megélt múltadtól, a jelenedtől, a jövő képedtől, a hozott kondíciódtól, a megfogalmazott érzéseidtől, a kimondott szavaidtól és cselekedeteidtől. A sajátos személyiségedtől, az átélt nehézségektől és a megélt szeretettől.

Hiszem azt, hogy minden mindennel összefügg. Mint segítő, át tudom világítani, azt a tudatos és tudat alatti hitrendszeredet, ami legjobban gyötri a lelkedet, ami a legnagyobb akadályozó abban, hogy kiteljesedhess ebben az életedben. Az a tapasztalatom, hogy ott a legnagyobb nehézségünk saját problémáink megértésében, hogy beleragadunk a tünetekbe vagyis csak a felszínt kapargatjuk. Egy jó szakembernek az a feladta, hogy a tüneteknek a mozgató rugóját találja meg és annak a rendezésében segítsen. Például: nem működik a párkapcsolatom • anyukámmal/apukámmal rossz a viszonyom • nem érzem jól magam a munkahelyemen • nem ott vagyok, ahol lennem kellene érzés • nem vagyok magammal elégedett nőként/férfiként • tétlenség érzése • kihasználtnak érzem magam • nem vagyok szeretve • alkalmatlan vagyok a sikerre • céltalan az életem és ehhez hasonló tünetek. A tünetnek van gyökere. A gyökérnek is van összetettsége- fő gyökér, mellékgyökér és ők társas kapcsolatban állnak más gyökerekkel. Ezeket keressük meg és ezeknek a feldolgozásában tudok Neked segíteni.

Bármilyen témakörön dolgozhatunk, mert mindenre ott van a megoldás benned. Érzed, hogy nagyon sok helyen van elakadás az életedben? Nem tudod a prioritást, hogy hogyan haladj? Mivel kéne több időt töltened? Vannak olyan témák és életterületek akár élethelyzetek, amelyek annyira fájdalmasan élnek benned, hogy ennek a feldolgozásában segítségre van szükséged? Amiket nehezen tudsz megfogni és kifejezni? Az önreflexió hiányában, sokszor nem figyelünk kellőképpen magunkra, csak akkor „ha már eléggé szorít a cipő.” Ebben a 3 hónapban a Coachingot és a LemErgy Soul Helainget együtt használjuk, így tapasztalatom szerint a hatékonyság maximális. Én biztosítom, hogy a teljes tudásommal jelen leszek, minden szükséges tapasztalatomat felhasználva, mindezt elfogadással, szeretettel és teljes ráhangolódással. Te neked a hitedet, az idődet és tettre készségedet kell bele tenni a közös munkába. Do it, do it! elve az, amire szükséged lesz mindvégig. Találkozzunk, hogy megérthesd saját működésed.

1. ülés

Felmérjük működésed

2. ülés

Megvizsgáljuk megoldásaidat

3. ülés

Cselekvési terved kidolgozzuk

4. ülés

Gyakorlat a témádban

5. ülés

Megtanítalak megfigyeli önmagad

6. ülés

Tartósság fenntartása

Aranyszabályaid

titleicon
Élvezet
Őszinteség
Nyitottság

Próbáld ki exkluzív konzultációmat

Árak

titleicon

1 alkalmas coaching konzultáció
---

12000 Ft

1 alkalmas healing konzultáció
---

12000 Ft

feltöltés alatt
---

0 Ft

Jelentkezz az első online konzultációra

Miért halogatnád már megint? Ne majd dönts, hanem most - önmagadért! A legelső konzultációt fél áron veheted igénybe.